Avopaidat

Kotimaisesti valmistetut avopaidat ovat tilattavissa suoraan Kuopiosta. Tutustu laadukkaisiin paitoihimme ja muihin hoivatuotteisiimme verkkokaupassamme.

Avopaita, kuviollinen

Avopaita, kuviollinen

Nauhaton avopaita on helppo pukea päälle. Takaosa limittyy, joten se peittää hyvin selän. Materiaali..

40.40€ Veroton hinta: 32.58€

Näytetään 1 - 1 (Yhteensä 1. Sivuja 1.)

Avopaidat ja muut potilasvaatteet

Sairaaloissa, hoivakodeissa ja kotihoidossa tarvitaan mukavantuntuisia paitoja niin potilaille kuin hoitohenkilökunnalle. Sairex on ottanut tuotteillaan huomioon nämä kaksi hoitotyön osapuolta. Potilaille suunnatut pitkähihaiset avopaidat ovat erityisen suosittuja niiden helppokäyttöisyyden takia. Ne ovat erinomaisia vaatteita varsinkin vuodepotilaille, joilla on pukemiseen vaikuttavia rajoitteita.

Sairexin avopaita on nauhaton, napiton ja ilman muutakaan kiinnitysmekanismia, mitkä muuten tekisivät avopaitojen pukemisen vaikeaksi vuodepotilaalle. Mallinsa ansiosta se on helppo pukea potilaan päälle sekä sen miellyttävä materiaali tekee siitä mukavantuntuisen päällä.

Pitkähihainen avopaita on suunniteltu olemaan istuva juuri oikeista kohdista, käytännöllinen ja hyvännäköinen. Sen pukeminen onnistuu myös omatoimisesti. Avopaidan tarkoitus on myös helpottaa hoivatyöntekijöiden arkisia toimenpiteitä sairaaloissa, hoivakodeissa ja kotioloissa.

Avopaita on monikäyttöinen

Takaosan avoin osa on limittyvä, jolloin selkä pysyy aina piilossa esimerkiksi potilaan istuessa. Sen ansiosta avopaidan käyttäjän yksityisyys on suojattua. Suora ja pitkä helma taasen takaa, että paita ei myöskään purista tai hankaa mistään kohdasta, vaan laskeutuu käyttäjän vyötärön alapuolelle. 

Yhtenäinen etuosa ilman nappeja helpottaa yhtä lailla pukemista. Avopaidan reilunkokoisten hihojen ansiosta potilaan tai vanhuksen ei tarvitse käyttää voimaa edes käsien ujuttautumisen aikana.

Avopaitaa on saatavilla eri kuoseina, naisellista ja miehekästä. Kankaat ovat kuitenkin aina kauniisti kuvioituja, mutta niiden värimaailma voi vaihdella. 

Naisten ja miesten avopaidat on valmistettu Kuopion ompelimollamme ja niiden materiaalina on käytetty laitoskäyttöä ja -huoltoa kestävää ja pehmeää puuvillatrikoota. Voit tilata haluamasi avopaidan verkkokaupastamme, koossa XS-XXL.

Muut helppokäyttöiset paidat potilaskäyttöön

Sairexin laaja hoivatuotteiden ja tekstiileiden valikoima sisältää myös muita potilasvaatteita. Raidallinen pitkähihainen paitamme on tarkoitettu niin potilaille kuin henkilökunnalle. Se on yhtä helppo pukea päälle kuin avopaita, koska sen kangas on joustavaa ja malli on reilunkokoinen. Raidallista paitaa on saatavilla myös lyhythihaisena, joka sopii mainiosti kesäaikaan.

Kaikki Sairexin potilasvaatteet on valmistettu laitoshuoltoa kestävistä materiaaleista. Niiden käyttömukavuuteen on kiinnitetty erityishuomiota, koska emme halua tuotteidemme olevan pelkästään toiminnallisia, vaan yhtä lailla kulutusta kestäviä. Löydät kaikki yllä mainitut paidat ja monia muita ensitasoisia hoivatuotteita verkkokaupastamme.