Hygieniahaalarit

Kestävät ja laatumateriaalista valmistetut hygieniahaalarit suoraan Kuopiosta. Tilaa Sairexin potilasystävällisiä hoivatuotteita avustamaan hoitotyön arkea.

Hygieniahaalari hihalla

Hygieniahaalari hihalla

Pitkähihaisessa hygieniahaalarissa on takana pitkä vetoketju, jonka ansiosta käyttäjä ei itse voi av..

87.00€ Veroton hinta: 70.16€

Hygieniahaalari hihaton

Hygieniahaalari hihaton

Hihattomassa hygieniahaalarissa on takana pitkä vetoketju, jonka ansiosta käyttäjä ei itse voi avata..

72.60€ Veroton hinta: 58.55€

Hygieniahaalari, Hamehaalari

Hygieniahaalari, Hamehaalari

Päiväkäyttöinen hamehaalari, jonka takana on nappikiinnitteinen kietaisuhelma jolla saadaan vetoketj..

148.60€ Veroton hinta: 119.84€

Miesten hygieniahaalari, päiväkäyttöinen

Miesten hygieniahaalari, päiväkäyttöinen

Päiväkäyttöinen miesten hygieniahaalari.Takana pitkä vetoketju, jonka ansiosta käyttäjä ei itse voi ..

148.60€ Veroton hinta: 119.84€

Näytetään 1 - 4 (Yhteensä 4. Sivuja 1.)

Hygieniahaalari vanhuksille ja muistisairaille

Etenkin vanhusten ja muistisairaiden hoidossa käytetyt hygieniahaalarit syntyvät lähes kaikkien muiden tuotteidemme tavoin Sairexin Kuopion ompelimolla Pohjois-Savon sydämessä. Päivä- ja yökäyttöön soveltuvaa hygieniahaalaria on saatavilla mallistossamme lyhyt- ja pitkähihaisina sekä hihattomina malleina.

Sairexin hygieniahaalarin hinta on kilpailukykyinen. Kätevän ja yksityiskohtaisen kokotaulukkomme avulla löydät juuri sopivan kokoisen hoitohaalarin potilaan käyttöön, miehille ja naisille. Haalariemme kokohaarukka on yleensä kokojen XS-XXL välillä. Valmistamme kaikki tuotteemme yli 30 vuoden kokemuksella laadukkaista kankaista ja kotimaisuutta kunnioittaen.

Miten hygieniahaalaria käytetään?

Sairexin hygieniahaalari vanhuksille on valmistettu miellyttävästä puuvillatrikoosta tai puuvillasekoitteesta, jotka tekevät niistä mukavia käyttää eivätkä ne hiosta kesän kuumimpinakaan aikoina. Pukeminen onnistuu avustettuna seuraavien ohjeiden mukaisesti:

  • Avaa haalarin takana oleva pitkä vetoketju
  • Pue hygieniahaalarit potilaan päälle 
  • Sulje vetoketju huolellisesti ja varmista, ettei sen väliin jää hiuksia tai ihoa.

Hoitohaalarin takana oleva pitkän vetoketjun ansiosta vaatetta ei saa itsenäisesti poistettua päältä. Sen riisuminen vaatii myös tämän takia ulkopuolisen apua. 

Miten hygieniahaalarit pestään?

Kaikki Sairexin valmistamat hygieniahaalarit voidaan pestä konepesussa 60 asteessa. Pesun aikana ei tulisi käyttää huuhteluainetta eikä valkaisevia aineita. Lisäksi potilashaalarit kestävät rumpukuivauksen.

Sairexin hygieniahaalari vanhuksille

Ympärivuorokautisessa hoidossa olevien vanhusten hoitoa voidaan joskus tarpeen mukaan tukea helposti puettavalla hygieniahaalarilla. Sen tarkoitus on toimia hoivatyötä helpottavana apuvälineenä. Sitä voidaan käyttää tarpeen mukaan ympärivuorokautisesti, päivisin tai vain yöaikoina, jolloin haalari suojaa potilasta sekä vuodetta. Pehmeän ja joustavan materiaalin ansiosta hygieniahaalari vanhuksille on mieluisa käyttää eikä se häiritse myöskään nukkuessa.

Hihattomien ja pitkähihaisten hygieniahaalariemme kankaana on puuvillatrikoo. Niistä voidaan valita tilauksen yhteydessä joko naisellinen tai miehekäs väritys. Etenkin viileämpi hihaton hygieniahaalari on oiva tuote kesään.

Päiväkäyttöön miehille ja naisille

Sairexin pitkähihainen hygieniahaalari päiväkäyttöön on tarkoitettu miehille ja pirteä hamehygieniahaalari on suunniteltu naisten päiväkäyttöä varten. Hamehaalari erottuu selkeästi perinteisestä hygieniahaalarista kietaisuhelmallaan, joka kiinnitetään haalarin takaosaan napeilla. Helma asettuu hamemaisesti potilaan vyötärölle ja se myös peittää osan vetoketjusta.

Pitkähihainen miesten hygieniahaalari on puuvillasekoitteisen kankaansa ansiosta sopivampi päiväkäyttöön. Miesten mallia on saatavana koossa S-XXL. Naisten hamehaalarissa on myös materiaalina pehmeä ja miellyttävä puuvillasekoite. Hamehaalaria on saatavana koossa XS-XXL.