Liukuestetossut ja -sukat

Lue lisää laadukkaista Sairexin valmistamista liukuestetossuista ja -sukista vanhuksille ja aikuisille. Tutustu ja tee tilaus kätevästi verkkokaupastamme.

Liukuestesukka

Liukuestesukka

Liukuestesukat estävät tehokkaasti liukastumisia ja sitä kautta turhia loukkaantumisia ja kustannuks..

8.70€ Veroton hinta: 7.02€

Liukuestetossu tasapohja

Liukuestetossu tasapohja

Liukuestetossut estävät tehokkaasti liukastumisia ja sitä kautta turhia loukkaantumisia ja kustannuk..

26.30€ Veroton hinta: 21.21€

Liukuestetossu tasapohja nauhaton, koko 40-42 - TARJOUS

Liukuestetossu tasapohja nauhaton, koko 40-42 - TARJOUS

Osta 2 paria, saat yhden parin kaupan päälle. Liukuestetossut estävät tehokkaasti liukastumisia ja s..

26.30€ Veroton hinta: 21.21€

Liukuestetossu, tasapohja, erikoisväljä (CE-merkitty)

Liukuestetossu, tasapohja, erikoisväljä (CE-merkitty)

Liukuestetossut vähentävät tehokkaasti liukastumisia ja sitä kautta turhia loukkaantumisia ja kustan..

30.80€ Veroton hinta: 24.84€

Näytetään 1 - 4 (Yhteensä 4. Sivuja 1.)

Liukuestetossut ja liukuestesukat vanhuksille ja aikuisille

Liukastumiset ovat yleisin vanhuksille tapahtuva tapaturma. Varsinkin vanhemmalla iällä riski kasvaa merkittävästi. Tasapainoaistin ja lihasten toimintakyvyn heikkeneminen, sairaudet ja jopa lääkitys voivat kaikki vaikuttaa jollain tavalla liikkumiskykyyn. Lisäksi aikaisempien kaatumisten aiheuttamat pelot voivat rajoittaa vanhuksen liikkumista jopa kodin sisällä. 

Jarrusukat miehille ja naisille

Sairexin erikoisvalmisteiset liukuestesukat helpottavat ikääntyvän henkilön liikkumiseen liittyviä haasteita liukkailla pinnoilla, kuten parketilla, ja portaissa liikkuessa. Niiden käytöstä on hyötyä myös esimerkiksi joogatessa tai jumpatessa, jolloin jalkojen tulee pysyä paikoillaan. Unisex-väriset liukuestesukat sopivat niin miehille kuin naisille. Jarrusukkien omatoiminen pukeminen on lisäksi helppoa.

Tasapohjaiset liukuestetossut vanhuksille: nauhattomina tai erikoisväljinä 

Kotimaisena tuotantona syntyvät Sairexin liukuestetossut ennaltaehkäisevät liukastumisia niin kotona kuin laitostiloissa. Ne sopivat erityisesti henkilöille, jotka liikkuvat ”hiihtäen”. Kaikki liukuestetossut on valmistettu laadukkaasta tikkikankaasta, jonka päällysosa on pehmyttä puuvillasekoitetta. Liukuestetossujen pohjat on valmistettu luistamattomasta ja vettä hylkivästä muovitetusta erikoiskankaasta. Miellyttävän käyttömukavuuden takaa vielä sisustana käytetty pehmeä keinoturkis. 

Sairexin liukuestetossuja on saatavana kolmena erilaisena mallina:

  • Tasapohjainen ja nauhaton liukuestetossu naisille (koot: 34-36, 37-39 ja 40-42)
  • Tasapohjainen ja nauhaton liukuestetossu miehille (koot: 40-42, 43-45 ja 46-48)
  • Tasapohjainen ja nauhallinen erikoisväljä liukuestetossu naisille ja miehille (koot: 34-36, 37-39, 40-42, 43-45 ja 46-48, CE-merkitty)

Erikoisväljät liukuestetossut on suunniteltu erityisesti leveän tai turvonneiden jalkojen omaaville henkilöille, jotta tossun pukeminen jalkaan olisi mahdollisimman helppoa. Nauhojen ansiosta ne pysyvät kuitenkin hyvin jalassa. Erikoisväljien liukuestetossujen värit voivat vaihdella. Liukuestetossut ja liukuestesukat ovat saatavilla verkkokaupastamme.

Sairexin korkeatasoiset hoivatuotteet syntyvät ympäristöystävällisesti Kuopiossa

Sairex on kuopiolainen hoivatuotteiden valmistaja ja olemme toimineet alalla jo kymmenien vuosien ajan. Pitkän historiamme aikana ja tarkan suunnittelutyön tuloksena olemme pystyneet kehittämään laadukkaan valikoiman ensiluokkaisia hoivatuotteita, jotka ovat saaneet runsaasti positiivista palautetta niin henkilö- kuin yritysasiakkailtamme. 

Suurin osa tuotteistamme valmistuu täysin kotimaisena tuotantona omassa ompelimossamme sekä käytämme suomalaisia alihankkijoita. Tuotantomme on suunniteltu siten, että se kuormittaa luontoa mahdollisimman vähän. Käytämme yli 90 % kaikesta käytössämme olevasta materiaalista ja tuotteemme pakataan kierrätettävästä pahvista valmistettuihin pakkauksiin.