Lonkkahousut

Lonkkamurtumia tehokkaasti vähentävät ja suojaavat lonkkahousut ovat tilattavissa helposti Sairexin verkkokaupasta. Tutustu hoivatuotteisiimme ja tee tilaus.

Lonkkahousut lyhyellä lahkeella (CE-merkitty)

Lonkkahousut lyhyellä lahkeella (CE-merkitty)

Lonkkahousut vähentävät kaatumisesta aiheutuvia lonkkavammoja ja -murtumia. Materiaalina käytetty jo..

62.40€ Veroton hinta: 50.32€

Lonkkahousut pitkällä lahkeella (CE-merkitty)

Lonkkahousut pitkällä lahkeella (CE-merkitty)

Pitkälahkeiset lonkkahousut vähentävät kaatumisesta aiheutuvia lonkkavammoja ja -murtumia. Materiaal..

92.40€ Veroton hinta: 74.52€

Näytetään 1 - 2 (Yhteensä 2. Sivuja 1.)

Lonkkahousut vanhuksille - lonkkasuojahousut

Vanhemmalla iällä kaatumisista aiheutuvien loukkaantumisten riski kasvaa. Tilastojen mukaan yli 60-vuotiaista suomalaisista noin 30-40 % kaatuu ainakin kerran vuodessa ja jopa 10 % kaatumisista johtaa vakavasti otettavaan vammaan. Iän myötä kaatumisherkkyyteen vaikuttavat etenkin lihasheikkous ja heikentynyt tasapainokyky. 

Sairexin korkeatasoisten hoivatuotteiden joukkoon kuuluvat lonkkahousut on suunniteltu suojaamaan käyttäjäänsä juuri kaatumisen yhteydessä lonkkaan kohdistuvilta iskuilta ja niiden seurauksena tapahtuvilta vaurioilta sekä murtumilta. Ne on valmistettu pehmeän joustavasta pikeeneuloksesta, mikä tekee housuista mukavat käyttää vaarantamatta kuitenkaan niiden tärkeintä ominaisuutta eli lonkan suojaamista ympäri vuorokauden.

Sairexin lonkkahousut vanhuksille ja niiden ominaisuudet

Sairexin lonkkasuojahousut on suunniteltu istumaan täydellisesti ja tukevasti käyttäjän lonkan ympärille. Lonkkahousujen valmistukseen käytetty pikeeneulos koostuu 65 % polyesteristä ja 35 % puuvillasta. Siitä valmistettujen housujen sivuilla on kaksi pehmustetta, jotka on valmistettu kestävästä polyeteenistä. 

Käyttö onnistuu myös omatoimisesti eli käyttäjä voi pukea ja riisua ne itse vaikkei käsissä olisi enää voimaa entiseen tapaan. Yleinen tapa on pukea ne normaalien alushousujen päälle. Sairexin lonkkahousut on valmistettu kahtena eri mallina: lyhyt- ja pitkälahkeisena. Pitkälahkeiset lonkkahousut sopivat erityisesti talven viileisiin ilmoihin ja niitä voidaan käyttää housujen alla myös pitkien alushousujen tavoin. Lyhytlahkeinen malli puolestaan sopii ympärivuotiseen käyttöön. 

Kumpikaan lonkkahousumalleista ei ole puettuna nähtävissä vaatteiden alta. Saatavissa joko sinisenä tai valkoisena, joten ne sopivat miehille ja naisille. Niiden koot ovat väliltä XS-XXL. Lonkkahousumme ovat kummatkin CE-merkittyjä eli ne vastaavat EU:n direktiivejä ja vaatimuksia.

Lonkkahousujen pesuohjeet 

Pehmusteet on hyvä poistaa housujen sivuilta ennen pesua. Housut voidaan pestä normaalisti 60 asteen konepesussa ja pehmusteet voidaan tarpeen mukaan pestä erikseen käsinpesussa. 

Osta lonkkahousut vanhuksille netistä

Voit ostaa housut kätevästi ja turvallisesti Sairexin verkkokaupasta kilpailukykyiseen hintaan. Tilausta tehdessäsi voit valita haluamasi koon kätevän taulukkomme avustamana. Lisäksi voit valita haluatko ostaa lonkkahousut pehmusteilla, pelkät housut ilman pehmusteita vai pelkästään lonkkahousujen pehmusteet. Tutustu myös muihin tuotteisiimme, jotka on suunniteltu helpottamaan vanhusten, potilaiden ja hoivatyöläisten arkea. Kaikkien hoivatuotteidemme valmistuksessa on kiinnitetty vielä erikoishuomiota kotimaisuuteen ja ekologisuuteen.