Putkisukat

Laadukkaasta materiaalista valmistetut putkisukat ovat tilattavissa suoraan Kuopion ompelimoltamme. Klikkaa ja tilaa sairaalasukat verkkokaupastamme.

Putkisukka

Putkisukka

Putkisukka on joustavuutensa ansiosta helppo pukea jalkaan. Materiaalina on laitospesun kestävä puuv..

5.00€ Veroton hinta: 4.03€

Näytetään 1 - 1 (Yhteensä 1. Sivuja 1.)

Putkisukka – sairaalasukka

Sairaaloissa, kotihoidossa ja hoivakodeissa käytettävät putkisukat eli sairaalasukat tuntuvat jaloissa miellyttäviltä ja niiden pukeminen on helppoa. Ne ovat laitos- ja hoivatyön eniten käytettyjä päivittäisiä apuvälineitä, jotka kuuluvat standardinomaiseen hoitoon tai toimenpiteisiin. Niitä käyttävätkin muun muassa kaikenikäiset sairaalapotilaat ja jatkuvan hoidon alaiset vuodepotilaat.

Hyvä putkisukka ei purista alaraajaa. Tyypillisesti sukassa ei ole kantapäätä, vaan kyseessä on nimensä mukaisesti putken muotoinen sukka. Sen pituus on yleisen standardin mukaan noin 60 senttiä ja pituutta voidaan säätää kääntämällä sukkaa sen yläreunasta. Putkisukka sopii kaikenkokoisiin jalkoihin niin miehille kuin naisille. 

Mihin putkisukkia käytetään?

Puuvillainen putkisukka on monikäyttöinen. Sen tarkoitus ei ole pelkästään toimia pelkästään sairaalatiloissa käytettävänä sukkana hoidon aikana, vaan sillä on muitakin käyttötarkoituksia. Sairaalan putkisukat ovat käytössä esimerkiksi seuraavissa toimenpiteissä:

  • Alaraajassa olevien haavojen hoidossa
  • Sidosten suojana

Sidossuojana ne puetaan ensimmäisenä jalkaan suojaamaan alaraajaa kun tehdään esimerkiksi tukisidosta tai alaraajaturvotusta vähentävää kompressiosiosidosta. Putkisukkien käytöstä tulisi aina keskustella ammattilaisten kanssa ja seurata saatuja ohjeita.

Putkisukat ja monet muutkin sukat Sairexin verkkokaupasta

Sairexin toimintaidea on tuottaa kaikenlaiseen hoivatyöhön sopivia tekstiilejä, vaatteita ja turvavälineitä. Kattavan suunnittelutyön ja yli 30 vuoden kokemuksen perusteella luotu valikoimamme edistää potilasturvallisuutta ja helpottaa arjen hoitotoimenpiteitä käyttömukavuudesta tinkimättä. 

Sairexin valkoiset putkisukat kuuluvat tähän kategoriaan. Kiristämättömät ja helposti puettavat yhden koon putkisukat ovat pituudeltaan noin 60 senttimetriä. Ne on valmistettu kestävästä ja tasokkaasta puuvillapolyesteristä, joka kestää laitospesua. 

Muita suosittuja sukkatuotteitamme ovat muun muassa seuraavat:

  • Laitosnilkkasukat – puna- ja siniraitaiset nilkkasukat laitoskäyttöön ovat helppokäyttöiset ja ne kestävät laitospesua.
  • Diabetessukat – 98 % puuvillasta valmistetut erikoissukat hengittävät ja pitävät jalat kuivina. Sukkiin lisätty elastaani pitää huolta napakasta istuvuudesta. Lisäksi diabetessukat ovat saumattomia eivätkä ne kiristä jalassa. Saatavana on kolme eri kokoa. 
  • Liukuestesukat – etenkin vanhuksille suunnitellut liukuestesukat estävät liukastumiset ja niistä aiheutuvat loukkaantumiset. Helposti puettavien sukkien materiaalina on puuvilla, polyamidi ja elastaani. Lisäksi tuotantoomme kuuluvat monenlaiset liukuestetossut vanhuksille, joita on saatavilla useissa eri koossa.