Suojaesiliinat

Laadukkaat kotimaiset suojaesiliinat ja muut hoivatyöhön suunnatut suojaustarvikkeet helposti verkkokaupasta. Tilaa hoivatuotteet suoraan valmistajalta.

Raintex suojaesiliina nauhoilla

Raintex suojaesiliina nauhoilla

Kestävä ja konepestävä suojaesiliina soveltuu hyvin vaativaankin käyttöön ja suojaa tehokkaasti käyt..

21.70€ Veroton hinta: 17.50€

Sairex-suojaesiliina, 100x130 cm

Sairex-suojaesiliina, 100x130 cm

Sairex-suojaesiliina suojaa käyttäjänsä hyvin roiskeilta. Tuote on kevyt ja miellyttävä käyttää. Esi..

6.20€ Veroton hinta: 5.00€

Sairex-suojaesiliina, 90x110 cm

Sairex-suojaesiliina, 90x110 cm

Sairex-suojaesiliina suojaa käyttäjänsä hyvin roiskeilta. Tuote on kevyt ja miellyttävä käyttää. Esi..

5.90€ Veroton hinta: 4.76€

Sairex-suojaesiliina, 90x120 cm

Sairex-suojaesiliina, 90x120 cm

Sairex-suojaesiliina suojaa käyttäjänsä hyvin roiskeilta. Tuote on kevyt ja miellyttävä käyttää. Esi..

5.90€ Veroton hinta: 4.76€

Näytetään 1 - 4 (Yhteensä 4. Sivuja 1.)

Hoitajan suojaesiliinat ja suojaimet hoivatyöhön

Hoivatyön yksi yleisimpiä toimenpiteitä ovat potilaan kylvetys ja suihkuttaminen. Tuolloin hoitaja tarvitsee päälleen suojavaatteita, joista suojaesiliina on helppokäyttöisin. Nopeasti päälle puettava esiliina hoitajalle on käytännöllinen, kestävä ja monipuolinen apuväline, joka sopii muun muassa kaikkiin suihkutiloissa tapahtuviin hoitotoimenpiteisiin, ruokailu- ja siivoustilanteisiin. 

Hoitajan suojavaate on tarkoitettu kestämään roiskeet ja ne ovat pestävissä ohjeiden mukaan koneessa. Sairexin suojaesiliinojen valikoimassa on kolme eri vaihtoehtoa: yleiseen päiväkäyttöön suunnitellut puuvillaesiliinat taskulla, kevyemmästä muovista valmistetut suojaesiliinat ja vaativampaan käyttöön tarkoitetut Raintex-erikoissuojaesiliinat. Kaikki esiliinamme ovat kestokäyttöisiä. 

Eri kokoisia suojaesiliinoja erilaisiin työtehtäviin

Sairexin tuotevalikoima vastaa monipuolisesti erikokoisten suojaesiliinojen tarpeeseen. Kevyempään käyttöön suunnatut Sairex-suojaesiliinat valmistetaan kolmessa eri koossa: 90x110 cm, 90x120 cm ja 100x130 cm. 

Paksummasta muovikankaasta valmistetut Raintex-suojaesiliinat ovat saatavana kahdessa koossa. Yksinkertaisimpiin hoitotehtäviin soveltuu 75x90 cm kokoinen essu ja suihkuttamiseen tai kylvettämiseen sopii peittävämpi 90x120 cm esiliina. Puuvillaesiliinaa on niin ikään tilattavissa samankokoisilla vaihtoehdoilla. 

Miten suojaesiliinat tulisi pestä?

Sairexin suojaesiliinat ovat suunniteltu kestämään laitoskäyttöä ja ovat täten pestävissä pesukoneessa. Suosittelemme pesemään muoviset suojaesiliinat erikseen pesukoneessa 40 asteessa. Pesun aikana ei saa käyttää valkaisuaineiden tapaisia voimakkaita aineita eikä etenkään

Raintex-esiliinojen kanssa tulisi käyttää huuhteluaineita. 

Tahranpoisto tulisi hoitaa miedolla saippualiuoksella. Muoviset hoitajan esiliinat eivät ole silitettäviä. 100 % puuvillasta valmistetut esiliinat taskulla kestävät myös silitystä. 

Potilaiden ruokalaput ja tuolisuojukset

Ruokahetken aikana oikeanlainen potilaan suojaus helpottaa ruokailua ja suojaa myös käyttäjäänsä mahdollisilta tahroilta. Sairexin valikoimista löytyy kaksi laadukasta ruokalappuamallia, jotka ovat tarpeeksi suuria ja pitkiä suojaamaan käyttäjäänsä aina jalkoihin asti. Ne on valmistettu kahdesta ensiluokkaisesta materiaalista: Raintex-muovista ja muovitetusta froteesta. Niiden ansiosta ruokalaput kestävät lukuisia pesuja ja ovat pitkäkestoisia. 

Nauhaton tuolisuoja on tarkoitettu suojaamaan istuinta ja estämään kosteuden pääsyn sen materiaaliin. Muovisen pohjan ansiosta suojus ei myöskään luista, mutta suojaa samalla käyttäjää ja istuimia kosteudelta sekä sisällä, että ulkona. Sairexin tuolisuoja on kooltaan 50x50 cm. Voit tilata kaikki esittelemämme suojatuotteet ja monia muita hoivatuotteita suoraan verkkokaupastamme!