Magneettivyöt

Ammattikäyttöön suunnitellut Segufix-magneettivyöt ja niiden lisätarvikkeet helposti Sairexin verkkokaupasta. Klikkaa, lue lisää tarjonnastamme ja tee tilaus.

65-2221 Segufix-vyö perusmalli, haaravyöllä

65-2221 Segufix-vyö perusmalli, haaravyöllä

Koot S - XL..

306.28€ Veroton hinta: 247.00€

65-2222  Segufix-vyö täydennetty malli, haaravyöllä

65-2222 Segufix-vyö täydennetty malli, haaravyöllä

Koot S-L..

706.80€ Veroton hinta: 570.00€

65-2231 Segufix-vyö, perusmalli, reisivöillä

65-2231 Segufix-vyö, perusmalli, reisivöillä

Koot S-L..

347.76€ Veroton hinta: 280.45€

Näytetään 1 - 3 (Yhteensä 3. Sivuja 1.)

Segufix-magneettivyöt ammattikäyttöön 

Sairaanhoidossa potilaan itsemääräämisoikeus on erittäin tärkeä perusoikeus, jota tulee kunnioittaa. Joskus eteen voi tulla tilanteita, jolloin itsemääräämisoikeutta joudutaan rajoittamaan, jos henkilö on vaaraksi itselleen tai muille. Magneettivyön käytön täytyy aina noudattaa terveydenhuollon laitteisiin ja välineisiin liittyviä lakeja sekä sen käytössä täytyy huomioida potilasturvallisuus. Täten magneettivöitä voidaan käyttää vain ammattimaisen terveydenhuoltohenkilökunnan toimesta ja määräyksestä. Yli 50 vuoden kokemuksella valmistetut Segufix-vyöt löytyvät Sairexin verkkokaupasta!

Segufix-vyöt pähkinänkuoressa

Saksalaisen professori Buerger-Prinzin kehittämä Segufix-metodi luotiin 1970-luvulla. Kansainväliset terveydenhuollon ammattilaiset ovat alusta asti arvostaneet vöissä käytettyä tekniikkaa sen inhimillisestä lähestymistavasta potilaan immobilisointiin. Segufixin perimmäinen idea onkin tarjota potilaalle mahdollisimman paljon liikkumisvapautta pienimmällä mahdollisella sitomistarpeella. 

Vuosien saatossa tuoteperheeseen on lisätty uusia variaatioita magneettivyöstä sekä lisävarusteita, jotka tekevät vöistä sopivia eri immobilisointitilanteisiin. Segufix-tuotteiden valmistus on edelleen Buerger-Prinzin perustamalla perheyrityksellä Saksassa. Ne valmistetaan vankalla ammattitaidolla huipputason materiaaleista ja niiden suunnittelussa on kiinnitetty huomiota myös käytännöllisyyteen. Segufix-magneettivyöt sänkyyn vastaavat terveydenhuollon laitteita ja välineitä asettamien lakien tarkkoja vaatimuksia.

Segufix-magneettivyöt Sairexilta

Sairexin valikoimista löytyvät magneettivyöt ovat tunnettuja laadustaan ja kestävyydestään. Ne soveltuvat hyvin potilaan paikallaan pitämiseen sängyssä. Myymme kolmea eri Segufix-magneettivyömallia ja niiden lisävarusteita:

  • Perusmalli haaravyöllä (koot S-XL)
  • Perusmalli reisivyöllä (koot S-L)
  • Täydennetty malli haaravyöllä (koot S-L)

Magneettivöiden värit ovat värikoodattuja liikennevaloin, mikä helpottaa hoitotyötä ja vöiden oikeaoppista käyttöä. Ne voidaan pestä vesipesussa 95 asteessa. Magneettivöitä on aina käytettävä niille asetettujen käyttö- ja turvallisuusohjeiden mukaisesti.

Lisävarusteet 

Tarjontaamme kuuluu yhtä lailla aidot Segufix-lisävarusteet. Voit tilata tarpeen mukaiset olka- ja rannekiinnitysnauhat, nilkkahihnat, leposidelukot ja magneettiavaimet vaivattomasti kauttamme. 

Tutustu myös muihin turvatuotteisiimme Sairexin verkkokaupassa

Henkilön tukemiseen tarkoitetut turvatuotteet ovat myös osa valikoimaamme. Voit tilata netistä muun muassa vuoteesta tai tuolista putoamisen estävät turvaliivit haarapalalla, hyvän istuma-asennon turvaavia pehmustettuja vartalotukia ja istuintukia muovilukolla. Lisäksi mallistoomme kuuluvat pehmustetut turvavyöt ja perusmalliset turvavyöt, joita voidaan käyttää apuvälineenä tuolissa tai pyörätuolissa istuvan turvallisuuden varmistamiseksi sisällä sekä ulkona. Tuotteemme lähetetään Kuopiossa sijaitsevasta toimipisteestämme tilauksen vastaanoton jälkeen.