Tietoa yrityksestä

Sairex valmistaa ja markkinoi tuotteitaan yli 30 vuoden kokemuksella. Kaikki Sairex-sairaalatuotteet ovat jokapäiväisessä hoitotyössä hoitohenkilöstöä ja potilaita tehokkaasti auttavia. Tuotteet ovat suurimmalta osalta omaa kotimaista tuotantoa. Tuotteidemme hinnat ovat kilpailukykyisiä, ja tuotteet pitkän kehitystyön tuloksena toimivia ja laadukkaita. Sairex -sairaalatuotteet lisäävät potilasturvallisuutta, helpottavat asiakkaan nousemista, siirtymistä ja liikkumista sekä tuovat helpotusta päivittäiseen työrutiiniin. Näin Sairex -tuotteet vähentävät sairaanhoidon kustannuksia. Tuotteet voi ostaa meiltä suoraan ilman välikäsiä.

Sairex Oy huolehtii omalta osaltaan sekä ympäristö- että yhteiskuntavastuusta. Käytämme tuotannossamme pääosin kotimaisia toimittajia sekä kotimaisia logistiikkaketjuja ostaen kerrallaan suuria eriä, jolloin kuormitamme mahdollisimman vähän luontoa. Käytämme materiaalin tehokkaasti hyödyksi: 90 % tuotteisiimme. Tuotteemme pakataan kierrätettäviin pahvilaatikoihin. Yhteiskuntavastuusta huolehdimme käyttämällä kaikissa itse valmistamissamme tuotteissa kotimaista työvoimaa, sekä alihankkijoina suomalaisia toimijoita.


Olemme mukana Tarjoomossa. Tarjoomo on voittoa tavoittelematon osuuskunta, jonka keskeisenä tehtävänä on ikäihmisten kotona asumisen ja heidän hyvinvointinsa tukeminen.