Pyjamat ja oloasut

Tutustu Sairexin Kuopiossa valmistamiin kotoisiin pyjamiin ja oloasuihin miehille ja naisille. Tue kotimaista tuotantoa ja tilaa suoraan valmistajalta.

Oloasun housu

Oloasun housu

Helposti puettavat ja laitoshuollon kestävät unisex neulosasut ovat mukavia ja vaivattomia käytössä...

34.00€ Veroton hinta: 27.42€

Oloasun takki

Oloasun takki

Helposti puettavat ja laitoshuollon kestävät unisex neulosasut ovat mukavia ja vaivattomia käytössä...

38.00€ Veroton hinta: 30.65€

Pyjamanhousu SFS 5687

Pyjamanhousu SFS 5687

Pyjaman housu on valmistettu joustavasta pikeeneuloksesta ja kestää hyvin laitospesua. Koot ovat vär..

22.20€ Veroton hinta: 17.90€

Pyjamantakki SFS 5686

Pyjamantakki SFS 5686

Pyjaman takki on valmistettu joustavasta pikeeneuloksesta ja kestää hyvin laitospesua. Koot ovat vär..

31.00€ Veroton hinta: 25.00€

Näytetään 1 - 4 (Yhteensä 4. Sivuja 1.)

Pyjamat – oloasut 

Sairaala- ja hoitotyössä käytettävät pyjamien ja oloasujen tulisi olla käyttäjälleen mahdollisimman mukavia, mutta samalla kuitenkin käytännöllisiä. Niiden tulisi mahdollistaa ongelmattomien hoitotoimenpiteiden teon ja olla puettavissa vaivatta joko potilaan taholta itsenäisesti tai avustettuna. 

Hoitavan tahon näkökulmasta oloasut ja pyjamat tulisi olla myös helposti pestävissä sekä kulutusta ja käyttöä kestäviä. Valikoimastamme löytyvät naisten ja miesten oloasut sekä pyjamat ovat suunniteltu vastaamaan sekä potilaan että laitoksen vaatimuksia. Miellyttävästä kankaasta valmistetut viihtyisät Sairexin potilasvaatteet tuntuvat mukavilta käyttää ja ne soveltuvat hyvin hoivatyöhön tai myös halutessa kotikäyttöönkin. 

Sairexin oloasut ovat helposti puettavia 

Kuopiossa valmistetut oloasut on valmistettu puuvillapolyesteristä. Ne koostuvat erillisistä oloasun housuista ja oloasun takista. Niitä yhdistämällä muodostettu mukavan lämmin neulosoloasu tuntuu päällä hyvältä. Kokopitkän nappikiinnityksen ja suurten nappien ansiosta oloasun takki on helposti puettavissa ja riisuttavissa myös omatoimisesti. 

Unisex-malliset oloasun housut ovat yhtä lailla helposti puettavat ja riisuttavat. Kuminauhavyötärön ansiosta housut eivät myöskään purista vyötäröstä ja sitä voidaan säätää tarpeen mukaan. Oloasun housujen ja takin värivaihtoehtoina ovat punainen ja sininen ja niitä voidaan tilata kokojen M-XXL väliltä.

Räätälöi juuri mittojen mukainen pyjamasetti tai oloasu setti

Sairexin valikoimista voit räätälöidä itsellesi tai potilaalle juuri oikean kokoisen pyjamasetin ja oloasu setin valitsemalla erikseen mittoihin sopivan paidan ja housut. Tällä tavoin luotu pyjamasetti voi olla samalla kaksivärinen, koska jokaiselle pyjamantakin ja pyjamanhousujen koolle on oma värinsä. Suurissa sairaaloissa ja hoitolaitoksissa värikoodaus helpottaa myös erikokoisten vaatteiden tunnistamista ja luovuttamista potilaalle sekä laitoshuoltoa.  

Sairexin pyjamat on valmistettu 65 % polyesteriä ja 35 % puuvillaa sisältävästä pikeeneuloksesta. Tästä johtuen kangas on joustavaa ja ne käyvät erinomaisesti niin päivä- kuin yökäyttöön. Niiden valmistuksessa käytetty kangas kestää laitoshuollon ja ovat pestävissä 60 asteessa. 

Sairexilta potilasvaatteet päästä varpaisiin

Pyjamien ja oloasujen lisäksi voit tilata verkkokaupastamme muita hoivatuotteita, turvatuotteita, potilasvaatteita ja tekstiilejä. Pyrimme tuottamaan toimivia ja hyödyllisiä ratkaisuja niin hoidettavien kuin hoitajien tarpeisiin. Tutustu vielä lisäksi ompelimolla tuottamiimme avopaitoihin, hygieniahaalareihin, hamehaalareihin, lonkkahousuihin, sukkiin ja tossuihin.